روزانه ۳۰ تُن مرغ آرین در قم ذخیره‌سازی می‌شود

سپهر اقتصاد- - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: روزانه بین ۲۵ تا ۳۰ تُن مرغ از سویه ملی آرین در این استان کشتار و ذخیره سازی می‌شود.

منصور دیان اردستانی  در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون این موضوع بیان کرد: در راستای توسعه و حمایت از سوی ملی آرین در قم،‌ برنامه‌ریزی شد تا با همکاری اداره کل دامپزشکی و اتحادیه مرغداران استان، خرید و کشتار مرغ آرین جز اولویت‌های کشتارگاه صنعتی طیور قرار گیرد. وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در استان قم برای ذخیره سازی گوشت مرغ، افزود: درهمین راستا کشتار و ذخیره‌سازی مرغ آرین در حال حاضر توسط شرکت پشتیبانی امور و به منظور تداوم خودکفایی تولید گوشت مرغ در حال اجراست و هیچ گونه محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
خبرنگار: نجمه وفایی
مطالب مرتبط

نظرات

Comments are closed.