پایان عملیات بهسازی محور قدیم قم- کاشان تا پایان مهر

سپهر اقتصاد-رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم از تکمیل طرح بهسازی جاده قدیم قم-کاشان تا دو هفته آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ مجتبی نوروز زاده، با بیان اینکه جاده قدیم قم- کاشان از محور‌های مهم حمل و نقل کالا از مسیر استان قم است گفت: طرح بهسازی این محور به طول ۱۵ کیلومتر با اعتباری بیش از ۴۲۰ میلیارد ریال از تیرماه سال جاری در حال اجرا است.

وی افزود: در این طرح متناسب با موقعیت و وضعیت احصا شده هرقطعه، نسبت به اجرای عملیات تراش آسفالت، اجرای ماسه آسفالت، بیندر و همچنین درزگیری و لکه گیری هندسی اقدام شده است.

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم اضافه کرد: تمامی هزینه اجرایی طرح از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کشور تامین شده است.

نوروز زاده در خصوص موقعیت اجرایی طرح هم گفت: قطعه در حال اجرا از پل آزادراه قم- کاشان تا انتهای حوزه مسئولیتی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم در کیلومتر ۳۵ این محور است.

وی افزود: با توجه به پیشرفت فیزیکی مناسب نزدیک به ۹۰ درصدی طرح پیش بینی می‌شود، قطعه در حال بهسازی تا پایان مهرماه امسال زیر بار ترافیک برود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های تصویری
آرشیو ماهانه