تشدید طرح ویژه نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فراورده های گوشتی در قم

سپهر اقتصاد-طرح ویژه نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فراورده‌های گوشتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ مدیر کل دامپزشکی استان قم با اشاره به افزایش دو برابری گروه‌های بازرسی در این طرح گفت: در همه مراکز عرضه مرغ و گوشت قرمز، قصابی‌ها، سردخانه‌ها، رستوران‌ها و تالار‌ها کار نظارت و بازرسی با جدیت دنبال خواهد شد.

آقای سید مهدی سرکشیک با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون در ۱۸ هزار بازدید از این مراکز، ۲۵۰۰پرونده برای واحد‌های متخلف تشکیل شده افزود: از این تعداد پس از تذکر و رفع تخلف برای ۲۴ واحد صنفی پرونده در مراجع قضایی، تعزیرات و دادستانی تشکیل شده که آرای برخی از این متخلفان صادر شده است.

 وی همچنین از کشف ۱۰۱ تن فرآورده‌های غیر بهداشتی در طول ۱۱ ماه امسال خبر داد و گفت: این کشفیات پس از ضبط و توقیف با هماهنگی مراجع قضایی معدوم شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان از شهروندان خواست؛ هرگونه گزارش خود را از تخلفات واحد‌های صنفی به سامانه گویای ۱۵۱۲ و تلفن ثابت ۳۶۱۲۳۴۵۶در طول شبانه روز اطلاع دهند.

خبرنگار: نجمه وفایی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر