جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ قم ۱۲۲ درصد افزایش یافت

سپهر اقتصاد- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: میزان جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان طی ماه‌های اخیر نسبت به اسفندماه سال گذشته، با رشد ۱۲۲ درصدی همراه بوده‌است.


منصور دیان اردستانی روز جمعه گوشت مرغ مورد نیاز مردم، در ماه‌های اخیر شاهد افزایش معنا دار جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی مستقر در قم نسبت به اسفندماه سال گذشته هستیم، به نحوی که میزان جوجه ریزی در این واحدها تنها در مردادماه سال‌جاری به ۹۰۵ هزار و ۶۱۰ قطعه رسیده‌است.

وی افزود: تامین و تدارک گوشت مرغ مورد نیاز مردم قم همواره یکی از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان است و در همین ارتباط با همراهی خوب بهره‌برداران این بخش زمینه افزایش جوجه‌ریزی در واحدهای پروش مرغ گوشتی فراهم شد و این موضوع نقش مهمی در بالابردن سطح عرضه گوشت مرغ در ماه‌های پیش‌رو خواهد داشت.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر با اقدام‌های صورت گرفته برای ارتقا سطح استانداردهای فنی و افزایش بهره‌وری در واحدهای پرورش مرغ گوشتی مستقر در قم، علاوه بر تلاش برای بالا بردن توان عرضه گوشت مرغ و تامین نیاز بازار استان در این بخش، ارتقا سطح کیفیت این محصول نیز مورد توجه بوده‌است.

خبرنگار: نجمه وفایی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر