عرضه نان کامل در قم را با هدف ارتقا سلامت مردم دنبال می‌شود 

سپهر اقتصاد - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: از سال ۱۴۰۰ موضوع افزایش عرضه نان کامل در این استان را به عنوان راهبردی مهم در ارتقا سلامت مردم دنبال می‌کنیم و اکنون ۳۰ واحد نانوایی در قم این نوع نان را ارائه می‌کنند.

سعید محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این رابطه بیان داشت: به منظور ارج نهادن به تلاش نانوایان فعال در عرصه تولید نان کامل بر اساس تفاهم نامه‌ای که با آکادمی ملی نان منعقد کردیم، تعدادی از عرضه کنندگان نان کامل استان به نمایندگی از فعالان این حوزه در آکادمی ملی نان حاضر شده و در حضور مسئولان کشوری و استانی، هنر و مهارت خود را به نمایش خواهند گذاشت. وی با اشاره به ضرورت حمایت از فعالان نان کامل برای تشویق آنان و کمک به افزایش عرضه این محصول، افزود: در همین راستا، نانوایان نمونه استان در حوزه تولید نان کامل، نهم مردادماه سال‌جاری در محل آکادمی ملی نان واقع در استان تهران حاضر شده و در رسته نان های سنگک، بربری، تافتون و لواش، به تولید نان خواهند پرداخت، در پایان نیز با اهدا گواهینامه و لوح تقدیر از خدمات ایشان تجلیل به‌عمل خواهد آمد. وی ادامه داد: شرکت نانوایان قمی در این رویداد به طور حتم موجب دیده شدن بیشتر تلاش فعالان عرصه تولید نان کامل استان و تقویت روحیه ایشان می‌شود؛ علاوه براین در حاشیه رویداد با انعقاد قرارداد همکاری در حوزه آموزش نانوایان، بسترهای لازم برای تقویت سطح مهارت فعالان این عرضه نیز فراهم خواهد شد.
خبرنگار: سید علی رضا فقاهتی
برچسب ها

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر