گندم و جو کشاورزان قمی در مرحله بوجار

سپهر اقتصاد-بذر‌های گندم و جو در اتحادیه تعاونی روستایی استان بوجاری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ بوجاری کردن بذر فرایند مکانیزه جداسازی بذر مناسب است که با بهره‌گیری از دستگاه‌ها در ۱۲ مرحله، بذر مناسب جداسازی، ضدعفونی شده و در بسته‌بندی مناسب به کشاورزان تحویل داده می‌شود. 
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قم گفت: بر اساس نتابج تحقیقات علمی،۱۳ نوع بذر گندم و جو اصلاح شده در ۳ سال در مزارع تحت نظر جهاد کشاورزی استان کاشت و برداشت شده و در حال حاضر ۶۰۰ تن بذر گندم و ۱۸۵۰ تن بذر جو در استان بوجاری شده است.
محمد علی سلامی مساحت زیر کشت گندم استان را ۶ هزار هکتار و جو را ۲۳ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: کشاورزان این دو محصول با شروع فصل کشت در مهر ماه می‌توانند بذر‌های مناسب را از تعاونی‌های نزدیک به مزارع خود تهیه و کشت پاییزه را آغاز کنند.

خبرنگار: نجمه وفایی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر