۱۲ هزار تُن تخم مرغ در قم تولید شد

سپهر اقتصاد - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: تنها در آذرماه جاری، ۱۲ هزار تُن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخم‌گذار فعال در این استان تولید شده‌است که این میزان نسبت به آذرماه سال‌ گذشته ۷۰ درصد رشد دارد. 


منصور دیان اردستانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون این موضوع بیان داشت: در راستای راهبرد تامین امنیت غذایی، استان قم توانست با تولید ۱۲ هزار تُن تخم مرغ در طول ماه‌جاری، رتبه سوم کشور در تولید این محصول غذایی مهم و پرمصرف در سفره‌های مردم را بدست آورد.

وی افزود: در همین راستا فعالان حوزه مرغ تخم‌گذار استان قم در قالب ۱۶۰ واحد پرورشی و تولیدی و دراختیار داشتن بیش‌از ۹ میلیون قطعه مرغ تخم‌گذار توانستند این میزان تولید را به ثبت رسانده و در راستای افزایش هرچه بیشتر ظرفیت تولید آن برای افزایش سطح عرضه محصول به بازار،‌ تلاش کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهتمام سازمان جهاد کشاورزی قم در زمینه تامین و تدارک گوشت مرغ و تخم مرغ در بازار استان، ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای ارتقا کمی و کیفی سطح تولید محصولات در بخش مرغ گوشتی و مرغ تخم‌گذار برای تامین گوشت مرغ و همچنین تخم مرغ مورد نیاز مردم قم تا پایان سال انجام شده‌است.

خبرنگار: نجمه وفایی
مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر