5500تن انواع کودهای یارانه‌ای در قم توزیع شد

۵۵۰۰ تن انواع کودهای یارانه‌ای در قم توزیع شد

سپهر اقتصاد- مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از پنج‌هزار و ۵۰۰ تن (بیش از ۳۰ درصد برنامه ابلاغی کودی استان در سال ۱۴۰۱) انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه در قم تدارک و تامین شده‌است.

به گزارش ایرنا،حسین زند  با اشاره به این‌که از اول فروردین ۱۴۰۱، کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه را با قیمت جدید و کاهش ۴۵ درصدی قیمت دراختیار کشاورزان قرار می‌دهیم، افزود: علیرغم محدودیت‌های شدید اعتباری، وزارت جهاد کشاورزی در راستای سیاست‌های حمایتی خود از کشاورزان و تاثیر تغییر قیمت بر کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی و در نهایت سلامت جامعه، تصمیم به کاهش ۴۵ درصدی قیمت کودهای یارانه‌ای فسفاته و پتاسه از اول فروردین ماه سال‌جاری گرفته‌است تا کشاورزان عزیز و زحمتکش با خیال راحت نهاده‌های مورد نیاز خود را تهیه کنند.

وی دربخش دیگری از سخنان خود از اجرای دقیق و کامل نظام کنترل کیفی کودهای شیمیایی یارانه‌ای توسط این شرکت در استان خبر داد.

زند درخصوص اجرای نظام کنترل و تضمین کیفیت کودهای شیمیایی گفت: کلیه فرایند تامین، توزیع و مصرف کودهای شیمیایی یارانه‌ای تدارک و توزیع شده توسط دولت در چهارچوب "سامانه کنترل کیفی" و با نظارت و کنترل دقیق و کامل صورت می‌گیرد و از بالاترین کیفیت ممکن برخوردار است و چنانچه کودی دارای کیفیت نامناسب باشد به طور سیستماتیک شناسایی و از چرخه توزیع خارج خواهد شد.

وی افزود: نتایج مثبت حاصل از آزمایش‌های مستمر موسسه تحقیقاتی و نظارتی از انبارهای تحت پوشش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی را موید کیفیت بالای کودهای تدارک شده توسط دولت دانست و ضمن اطمینان بخشی به آحاد کشاورزان عزیز و زحمتکش تقاضا کرد که کودهای مورد نیاز خود را صرفا از شبکه رسمی فروش به ویژه شبکه کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تهیه کرده و دستورالعمل های فنی ابلاغی را مورد توجه قرار دهند.

 سهمیه سالانه کودهای شیمیایی یارانه‌ای درسال ۱۴۰۰ برای قم ۱۷ هزار و ۵۳۵ تن بوده است که علیرغم تمامی مشکل‌ها و محدودیت‌های موجود بیش از صد درصد برنامه ابلاغی معادل حدود ۱۸ هزار تن توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تامین و تدارک شد.

بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

خبرنگار: سید علی رضا فقاهتی
برچسب ها

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
ارسال نظر